Seachem Tanganyika Buffer 250 g

Seachem Tanganyika Buffer 250 g

Mešanica karbonatnih soli.
Šifra:
492050
Cena z DDV:
9,91 €
DODAJ V KOŠARICO

 

Tanganyika Buffer je mešanica karbonatnih soli namenjena izboljšanju naravnega okolja afriških ostrižnikov jezera Tanganyika s povečanjem trdote, pufrske kapacitete in pH. Oblikovano je tako, da vzdržuje pH 9,0-9,4. Za optimalno ponazoritev okolja uporabljajte v kombinaciji s Cichlid Lake Salt in Cichlid Trace.

Navodila:
Uporabite 5 g (1 ravna čajna žlička) na vsakih 40-80 L vode vsak dan, dokler ne dosežete in vzdržujete želene vrednosti pH. Nato uporabite kolikor je potrebno za vzdrževanje pH, običajno ne več kot enkrat na 2-3 tedne.

Nasvet:
Priporočamo da pufer pred uporabo raztopite v sladki vodi. Uporabljajte pri postavitvi novega akvarija in menjavi vode (najbolje po tem, ko ste dodali Cichlid Lake Salt) ter med menjavami kolikor je potrebno za vzdrževanje pH. Seachem Tanganyika Buffer je oblikovan tako, da vzdržuje pH med 9,0 in 9,4, odvisno od porabljenih količin. Za doseganje nižje pH uporabite Seachem Malawi/Victoria Buffer, samega ali v kombinaciji s Seachem Tanganyika Buffer.

 

Sorodni izdelki
JBL ProFlora pH Sensor+Cal
Nadomestna pH elektroda + set za kalibracijo.
Cena z DDV:
91,09 €
Eheim Classic 1500 XL
Klasičen zunanji filter, ki je v proizvodnji že več kot 40 let.
Cena z DDV:
378,25 €
EHEIM powerLED+ marine hybrid 1349mm
Napredna LED konzola za morske akvarije.
Cena z DDV:
237,40 €
JBL impeler e1500
Impeler z osovino za e1500.
Cena z DDV:
18,85 €
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?