JBL AquaDur Malawi / Tanganjika

JBL AquaDur Malawi / Tanganjika

Minerali za pripravo osmozne in mehke vode podobne vodam vzhodno afriških jezer.
Šifra:
J2490500
Cena z DDV:
8,56 €
DODAJ V KOŠARICO

JBL AquaDur Malawi / Tanganjika

 

Karbonatna trdota je ena najpomembnejših vrednosti v akvaristiki. KH stabilizira pH vrednost in tako preprečuje njen padec ali pa naraščanje. KH ne sme v normalnem skupinskem akvariju nikoli pasti pod 4° KH!

 

Tudi če ima voda, ki jo damo v akvarij, zadovoljujočo karbonatno trdoto, lahko ta čez čas pade. To se dogaja pri veliki dejavnosti koristnih bakterij ali pa pri pomanjkanju CO2. Rastline in alge lahko manjkajoč CO2 črpajo iz KH. Kot posledica pada njegova koncentracija in pH vrednost je zato nestabilna.

 

Količina: 250 g za 750 litrov vode

 

  • Z dodajanjem posebnih soli lahko zagotovimo in dosežemo posebne pogoje ki so v jezerih Malawi in Tanganjika.
  • Karbonatna trdota je večja od skupne trdote kar je značilno za jezeri.
  • Pomaga k preživetju več mladic ciklidov iz teh jezer zaradi zmanjšanja osmotične obremenitve ribjih iker. 
Sorodni izdelki
JBL Cleany
Čistilna ščetka za cevi na jekleni vzmeti.
Cena z DDV:
6,68 €
JBL Direct InLine Diffusor membrana
Nadomestna membrana za JBL Direct InLine Diffusor.
Cena z DDV:
14,93 €
Eheim Installations SET 1 12/16 mm
Set za črpanje vode. Zelo je primeren tudi za vse druge znamke zunanjih filtrov.
Cena z DDV:
14,50 €
Tropical Goldfish Color
Polnovredna hrana za zlate ribice v obliki lističev.
Cena z DDV:
od 1,91 €
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?